Синоптики попередили про сніг та потепління

Читать на русском
У Києві буде хмарно з проясненнями, вночі і вранці невеликий сніг.  Раніше синоптики попереджали, що ожеледиця і снігопад очікується фактично на всій території України.

У вівторок, 6 лютого, в Києві буде хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий сніг.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на Укргідрометцентр, пише «Слово і Діло».

Харківський бабак передбачив погоду та життя на МарсіТимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

«6 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі і вранці невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-8 м/с, температура вночі близько -10 градусів, вдень - від -4 до -2 градусів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в середу, 7 лютого, прогнозується мінлива хмарність, без опадів.

Температура вночі від -12 до -10 градусів, вдень близько 0 градусів.

А в четвер, 8 лютого, буде хмарно, вночі без опадів, вдень мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, температура вночі від -4 до -2 градусів, вдень близько 0 градусів, вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Раніше синоптики попередили киян про ожеледицю.

Також стало відомо, що більше 300 населених пунктів знеструмлені через сильний вітер і налипання мокрого снігу у Львівській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: