З'ясувалося, про який законопроект Порошенко попросив парламент

Читать на русском
Президент Петро Порошенко закликав Верховну Раду під час сесійного тижня розпочати розгляд законопроекту про антикорупційний суд.

Президент Петро Порошенко закликав Верховну Раду під час сесійного тижня розпочати розгляд законопроекту про антикорупційний суд.

Про це він написав у Facebook, пише «Слово і Діло».

В перший день роботи сесії депутати розглянуть постанову щодо «антибандерівського» законуНа VIII сесії народні депутати розглядатимуть проекти законів про антикорупційний суд та евроінтегрцію, а також вирішувати кадрові питання. З главою НБУ, схоже, вже визначилися.

«Попереду – місяці відповідальних рішень. Але просив би народних депутатів зробити негайно, в суворій відповідності до всіх регламентних процедура, розпочати розгляд внесеного мною законопроекту «Про антикорупційний суд», – написав Порошенко.

Він висловив надію, що парламент протягом нової сесії продемонструє свій «реформаторський потенціал».

Також президент додав, що сподівається, що депутати підтримають ініціативу щодо скасування електронного декларування для громадських активістів.

Раніше голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що законопроект про антикорупційний суд є пріоритетним у порядку денному сесії.

22 грудня 2017 року проект закону про Вищий антикорупційний суд від президента Петра Порошенка зареєстрували у Верховній Раді. Також у парламенті зареєстровані 4 альтернативні законопроекти від депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: