Стрілянина в Києві на Позняках: поранили чоловіка

Читать на русском
На місці події працюють кілька загонів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники полку поліції особливого призначення і медики.

У неділю, 4 лютого, в Києві на вулиці Княжий Затон сталася стрілянина, поранено чоловіка.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Інформатор.

У яких терактах за останні три роки постраждали українціУ результаті теракту в Кабулі загинули 7 українців. Слово і Діло згадує, під час яких іще атак постраждали або загинули наші співвітчизники.

Згідно з повідомленням, інцидент стався у дворі одного з багатоповерхових будинків близько 23:00.

«У мене з травмата стріляли три людини. Поранили праву ногу і втекли», - каже постраждалий чоловік.

Йому в одній з швидких надали першу медичну допомогу, від подальшої госпіталізації він відмовився.

Як передає співтовариство Київ Оперативний, бійка, яка переросла в перестрілку, сталася «через зауваження». У повідомленні також зазначається, що звуки постріли лунали «з обох сторін».

«Автомобіль BMW виїжджає з двору. В авто двоє. Невідомому чоловікові не сподобалося, як вони їхали, і він ударив ногою по машині. Хлопці, які були в авто, зробили зауваження. Потім словесна перепалка, потім бійка, а через секунд 20-30 прозвучали звуки пострілів (по обидва боки). Потім, ударившись об авто, поранений чоловік зник в одному з під'їздів», - йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook.

На місці події працюють кілька загонів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники полку поліції особливого призначення і медики. Правоохоронці опитують свідків і встановлюють подробиці того, що сталося.

Нагадаємо, в ніч на 3 лютого під Миколаєвом сталася дорожня аварія, один з учасників якої відкрив стрілянину.

Раніше правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі на вулиці Лагерній Шевченківського району столиці, в результаті якої одна людина загинула, а ще один був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: