У поліції розповіли подробиці стрілянини в Києві

Читать на русском
У Шевченківському районі столиці 29 січня в приміщенні Національної лотереї стався конфлікт між співробітниками двох приватних охоронних фірм.

Конфлікт у Києві, що закінчився стріляниною й загибеллю однієї людини, стався між працівниками двох приватних охоронних фірм.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

У Раді придумали, як легалізувати вогнепальну зброюДепутати вважають, що питання легалізації зброї має вирішувати народ. Тому його варто винести на референдум.

За його словами, згідно з попередньою інформацією, стрілянину вели з пристрою з відстрілу гумових куль, проте точно це встановить експертиза.

«Від отриманих поранень на місці загинув молодий чоловік 1983 року народження. Інший також отримав поранення, але вони не важкі», – розповів Крищенко.

Голова поліції Києва додав, що відразу після початку конфлікту поліцію не викликали.

«Вдалося з'ясувати, що там є два рішення суду: двом різним власникам дають право власності суди першої інстанції. Була тут одна приватна структура охоронна, приїхала інша, стався конфлікт, поліцію не викликали доти, доки не сталася стрілянина й не загинув чоловік», – розповів голова київської поліції.

Нагадаємо, в Харкові біля одного з магазинів прогримів вибух, внаслідок чого двоє людей отримали травми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: