Стрілянина в лотереї: підозрюваного затримали

Читать на русском
Правоохоронці затримали підозрюваного у стрілянині на вулиці Лагерній Шевченківського району столиці, в результаті якої одна людина загинула, ще одна була поранена.

Правоохоронці затримали підозрюваного у стрілянині на вулиці Лагерній Шевченківського району столиці, в результаті якої одна людина загинула, а ще одна була поранена.

Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу «112 Україна» повідомив начальник управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, передає «Слово і Діло».

У яких терактах за останні три роки постраждали українціУ результаті теракту в Кабулі загинули 7 українців. Слово і Діло згадує, під час яких іще атак постраждали або загинули наші співвітчизники.

«Кілька хвилин тому особа, яка стріляла, була затримана працівниками карного розшуку поліції Києва. В неї вилучили зброю, якою, як ми вважаємо, був скоєний злочин. Буде проведена експертиза, після якої ми зможемо це довести», – розповів він.

За словами Крищенка, підозрюваний 1989 р. н. з Вінницької області, працює в охоронній структурі, був раніше судимий за крадіжки. Зараз із ним працюють слідчі.

Крім цього, Крищенко повідомив, що стрілянина виникла в результаті цивільної суперечки за приміщення між двома власниками. Він зазначив, що рішення судів щодо права на власність суперечать одне одному.

«І один, і другий власник для охорони цього приміщення наймали приватні охоронні структури. Ми будемо перевіряти всі дозвільні документи», – зазначив він.

Як повідомлялося, 29 січня в Шевченківському районі Києва сталася стрілянина між двома охоронними структурами в пункті національної лотереї. Двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, один із них помер. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 «Умисне вбивство».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: