Трамп прокоментував розслідування його зв'язків з РФ

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп назвав «американською ганьбою» розслідування його зв'язків з Росією, в чому звинувачують адміністрацію американського лідера після перемоги на виборах.

Президент США Дональд Трамп вважає «американською ганьбою» розслідування за звинуваченнями його команди в зв'язках з Росією, які йому пред'явили після перемоги на виборах.

Про це він написав у своєму Twitter, передає «Слово і Діло»

«Російське полювання на відьом триває і триває. Не було ні змови, ні перешкоди (розслідування). Це американська ганьба!» - написав голова США в мікроблозі.

Президент США також додав, що підготовлена республіканцями доповідь про зловживання вищого керівництва ФБР і Міністерства юстиції при веденні «російської справи» «повністю реабілітує» його.

Відзначимо, раніше в США оприлюднили доповідь про зловживання ФБР в розслідуванні щодо Росії. За інформацією, високопоставлені чиновники уряду США сприяли в основному демократам.

Якої дурості припустився Трамп під час звернення до Конгресу?Президент США вперше виступив із посланням до Конгресу, під час якого публічно назвав РФ і Китай головними конкурентами. Експерти оцінили послання.

Тим часом, адміністрація Трампа опублікувала так звану «кремлівську доповідь», з іменами 210 представників оточення президента Росії Володимира Путіна проти яких будуть введені санкції.

Як відомо, в США триває провадження щодо Пола Манафорта, який може отримати тюремний термін до 80 років. Його і ділового партнера Ріка Гейтса звинувачують по 12 епізодам.

Зокрема, в змові проти влади США, відмиванні грошей, неправдивих заявах і семи випадках умовчування про рахунки в зарубіжних банках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: