Колишній заступник голови «Нафтогазу» прибув до ГПУ

Читать на русском
Колишній заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Євген Корнійчук 2 лютого прибув до Генеральної прокуратури України для надання свідчень.

Колишній заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Євген Корнійчук 2 лютого прибув до Генеральної прокуратури України для надання свідчень.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Підвищення цін на газ: на чиєму боці грають уряд, МВФ та «Нафтогаз»В Міненерго вирішили змінити розрахункову формулу вартості газу з квітня цього року. За різними оцінками, це призведе до підвищення цін від 10% до 40%. Оцінку ситуації дали експерти.

«Колишній заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Євген Корнійчук з'явився в ГПУ для надання свідчень у провадженні по заволодінню грошовими коштами ДАТ «Чорноморнафтогаз» при здійсненні закупівлі самопідйомних бурових установок», - написала вона.

Корнійчук займав посаду заступника голови правління НАК НАК «Нафтогаз» з березня 2010 року і був звільнений з цієї посади 26 червня 2013 року до власним бажанням. До цього в 2004-2005 роках був заступником генерального директора з фінансів в «Укргазвидобування».

Нагадаємо також, що «Нафтогазу» дозволили торгувати електроенергією.

Раніше суд відмовився продовжувати зобов'язання заступник голови «Нафтогазу» у справі Мартиненка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: