«Нафтогазу» дозволили торгувати електроенергією

Читать на русском
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг, видала ліцензію на постачання електроенергії ТОВ Газопостачальна компанія Нафтогаз України.

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, видала ліцензію на постачання електроенергії ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні у вівторок, 30 січня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Стало відомо, до яких країн Україна стала постачати більше електроенергіїУкраїна в січні-липні 2017 року збільшила експорт електроенергії на 43 відсотки порівняно з аналогічним періодом 2016 року.

Повідомляється, що зазначена компанія є «дочкою» НАК «Нафтогаз України» на 100%.

Крім того, на засіданні НКРЕКУ затвердили реєстр нормативів перерахування коштів, які надходять як плата за теплову енергію, надані комунальні послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, а також як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями енергію на лютий 2018 року.

Раніше в «Нафтогазі» пояснили купівлю газу в «Газпрому».

Як повідомлялося, НКРЕКУ істотно збільшила тарифи обленерго. Вони набудуть чинності з 1 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: