У Луганській ВЦА підтвердили взяття під контроль ЗСУ села в «сірій зоні»

Читать на русском
У Луганській військово-цивільної адміністрації підтвердили інформацію про те, що Збройні сили України взяли під свій контроль село Новоолександрівка.

У Луганській військово-цивільної адміністрації підтвердили інформацію про те, що Збройні сили України взяли під свій контроль село Новоолександрівка.

Відповідну інформацію опублікував голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз у Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 2 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 2 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Доручив підготувати пакет документів про виключення села Новоолександрівка зі списку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, щоб жителі Новоалександрівки могли отримувати соціальні виплати в повному обсязі», - написав Гарбуз.

Він додав, що в селі зруйновано близько 90% будинків. Відзначається, що на даний момент у Новоолександрівці проживають 17 жителів, в основному це люди похилого віку.

«У першу чергу, ми повинні забезпечити енергопостачання і медичним обслуговування жителів. Тримаю на особистому контролі відновлення основних комунікацій і роботи фельдшерсько-акушерського пункту. Тим, хто потребує невідкладної медичної допомоги, її нададуть фахівці Попаснянської районної лікарні», - додав Гарбуз.

Нагадаємо, протягом днів 2 лютого бойовики обстрілювали українських військових із мінометів і піхотного озброєння, троє наших захисників отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: