У США потяг із конгресменами зіткнувся зі сміттєвозом

Читать на русском
У Білому домі підтвердили, що в результаті зіткнення одна людина загинула, ще одна отримала серйозну травму.

У середу вдень, 31 січня, в штаті Вірджинія (США) поїзд, серед пасажирів якого знаходилися конгресмени від Республіканської партії, зіткнувся зі сміттєвозом, у результаті інциденту загинув пасажир вантажівки.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву владу, пише «Слово і Діло».

Зустріч Порошенка й Трампа в Давосі не відбулася: реакція соцмережПетро Порошенко і Дональд Трамп мали провести зустріч у Давосі, проте в лідера США не вистачило часу.

У Білому домі підтвердили, що в результаті зіткнення одна людина загинула, ще одна отримала серйозну травму.

Сенатор Білл Кессіді був також в одному з вагонів поїзда. За його словами, у вантажівці було троє людей. Всі постраждалі були пасажирами автомобіля. Один із членів екіпажу отримав серйозні травми, а другий потерпілий отримав легкі ушкодження. Третій присутній у вантажівці загинув.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що серед конгресменів ніхто серйозно не постраждав.

Як видно на фото, сміттєвоз у результаті зіткнення отримав серйозні пошкодження. На вагоні вказано символ компанії Amtrak. Поїзд віз конгресменів у заміську резиденцію республіканців у Західну Віргінію. У поїзді перебували їхні сім'ї, в тому числі й діти.

На момент зіткнення вантажівка була на залізничному переїзді.

Співробітник місцевої аварійної служби розповів, що відразу після прибуття на місце аварії правоохоронці в чорній формі та з автоматами оточили поїзд із обох сторін для пошуку можливих нападників. Національна рада з безпеки транспорту США заявила про створення спеціальної команди для розслідування аварії.

Нагадаємо, в США потяг впав з моста, є загиблі і поранені.

Відзначимо також, США надали докази небезпечного маневру винищувача РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: