У Чернігівській області слідчі вилучили 6 тонн спирту

Читать на русском
Реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв здійснювалася в пластикових пакетах bag-in-box, а також пластикових пляшках різного об'єму.

У місті Прилуки (Чернігівська область) правоохоронці вилучили майже 6 тонн спирту з підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв із використанням брендів відомих торгових марок.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області, передає «Слово і Діло».

«На підставі рішень суду прокурорами і слідчими за участю співробітників оперативного управління Головного управління Державної фіскальної служби в Чернігівській області проведено 9 обшуків на території міст Прилуки та Ічня, за результатами яких виявлено та вилучено з незаконного обігу майже 6 тонн спирту, 1,5 тонн фальсифікованих елітних алкогольних напоїв (Finlandia, Jack daniel's, Beluga, інші)», - повідомляє прес-служба.

Розслідування діяльності підпільного цеху проводилося прокуратурою області за фактом незаконного виготовлення, зберігання, транспортування і збуту алкогольної продукції з неякісної сировини (ч. 3 ст. 204 КК України).

«У приватному будинку організовано виробництво алкоголю шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та іншими харчовими добавками з використанням обладнання», - наголошується в повідомленні.

Реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв здійснювалася в пластикових пакетах bag-in-box, а також пластикових пляшках різного об'єму.

Встановлено, що продукція реалізовувалася на території області в роздріб і оптом через мережу інтернет, а також відкриту сторінку в російській соціальній мережі «ВКонтакте» і з використанням мобільного додатка Viber.

Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини скоєного кримінального правопорушення.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті діти отруїлися алкоголем.

Нагадаємо також, в Одесі заборонили продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в торгових мережах, магазинах і павільйонах в проміжок з 22:00 до 9:00.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: