На Закарпатті діти отруїлися алкоголем

Читать на русском
На Закарпатті двоє дітей під час колядування отруїлися алкоголем і потрапили до лікарні 7 січня. Одна дитина знаходиться в реанімації.

На Закарпатті двоє дітей під час колядування отруїлися алкоголем і потрапили до лікарні 7 січня. Одна дитина знаходиться в реанімації.

Про це повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області, пише «Слово і Діло».

«Поліція встановила, що два жителя села Драгово Хустського району віком 13 років отруїлися під час колядування алкогольними напоями, якими їх пригостили знайомі. Стан одного з хлопчиків важке, він зараз в реанімації. Другий знаходиться на лікуванні в дитячому відділенні, у нього лікарі діагностували алкогольне отруєння середньої тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Раніше в поліції повідомляли, що по всій території України для забезпечення порядку на Різдво залучать близько 18 тис. правоохоронців - поліцейських і бійців Нацгвардії.

За попередніми даними, в святкових богослужіннях з нагоди Різдва візьмуть участь майже 5 млн громадян. Найбільш масові заходи пройдуть у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Дніпропетровській областях.

Раніше повідомлялося, в Одесі заборонили продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в торгових мережах, магазинах і павільйонах в проміжок з 22:00 до 9:00.

Нагадаємо, в Україні стрімко дорожчає алкоголь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: