Новий український лоукостер вирішив запустити з Харкова п'ять рейсів

Читать на русском
При цьому, Ільїн повідомив, що рейси Харків-Львів поки не розглядаються як реалістичний проект.

Нова українська лоукост-авіакомпанія SkyUp, про створення якої стало відомо в грудні 2017 року, в літньому сезоні цього року повинна запустити з Харкова внутрішній рейс в Одесу, а також міжнародні рейси - в Тіват (Чорногорія), Бургас (Болгарія), Барселону (Іспанія ), Ріміні (Італія) і Ларнаку (Кіпр).

Про це розповів комерційний директор аеропорту Харків Владислав Ільїн, повідомляє «Слово і Діло».

«Думаю, про авіакомпанію SkyUp ви вже чули. Вони починають польоти в червні. З Харкова вони будуть літати в Ріміні, Барселону, Ларнаку, Бургас, Тіват і Одесу. Якщо якісь із цих напрямків будуть добре грузитися, то є шанс, що вони залишаться і на зиму», - сказав він, відповідаючи на питання, які авіакомпанії можуть почати працювати в харківському аеропорту вже в цьому році.

Що стосується реальності рейсу Харків-Одеса, то, за словами Ільїна, зараз йде узгодження технічних і юридичних моментів із його запуску: «У нас були переговори з SkyUp. Це вже вирішене питання. За інформацією перевізника, в березні - на початку квітня вони планують відкрити продаж, у тому числі і на рейс Харків-Одеса».

При цьому, Ільїн повідомив, що рейси Харків-Львів поки не розглядаються як реалістичний проект. Спочатку аеропорт хотів би подивитися на завантаженість рейсів Харків-Одеса - чи будуть вони беззбитковими. А до Львову літає «більш бюджетний пасажир».

Нагадаємо, крім Sky Up, Міністерство інфраструктури України веде переговори з ще двома лоукостерами про вихід на український ринок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: