Ще одна українська авіакомпанія літатиме до Таїланду

Читать на русском
Український авіаперевізник Azur Air Ukraine отримав дозвіл на виконання регулярних рейсів із Києва до одного з туристичних курортів Таїланду.

Український авіаперевізник Azur Air Ukraine отримав дозвіл на виконання регулярних рейсів із Києва до одного з туристичних курортів Таїланду.

Відповідне рішення ухвалила Комісія Державіаслужби з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній, передає «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Так, дозвіл набуде чинності 25 березня 2018 року. Azur Air Ukraine планує літати до Пхукета двічі на тиждень.

Крім того, авіакомпанія також подала заявку на виконання чартерних рейсів із Києва до Пхукетв двічі на тиждень. Комісія Державіаслужби схвалила й цю заявку.

Відзначається, що на маршруті Київ-Пхукет є обмеження частоти регулярних рейсів – не більш ніж 21 на тижа лише тільки чартерні рейси.

Зараз регулярні рейси між Україною й Таїландом виконує лише авіакомпанія МАУ. Перевізник літає з Києва до столиці Таїланду Бангкока.

Улюбленець преси й лобіст лоукостерів: як працює міністр інфраструктури Володимир Омелян«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених відповідальності міністрів українського уряду. Сьогодні в рамках місяця уряду розглядаємо, як виконує свої обіцянки міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Раніше повідомлялося, що нова чеська авіакомпанія Blue Air Moravia найближчим часом може почати продаж квитків на цілорічні рейси з Брна до Львова, Барселони, Брюсселя, Рима та Мілана.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян прогнозує появу хороших новин щодо заходу авіакомпанії Ryanair на український ринок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: