Україна запустить нові авіарейси до Відня й Тель-Авіва

Читать на русском
МАУ та Austrian Airlines збільшать кількість рейсів, що сполучають Львів із Тель-Авівом і Віднем, влітку 2018 року.

МАУ та Austrian Airlines збільшать кількість рейсів, що сполучають Львів із Тель-Авівом і Віднем, влітку 2018 року.

Дані про це значаться в оприлюдненому розкладі авіакомпаній, передає «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Так, із 2 червня МАУ збільшить із 3 до 4 на тиждень частоту рейсів зі Львова до Тель-Авіва. Тепер перельоти з українського міста до столиці Ізраїлю здійснюватимуться по середах, суботах і неділях (виліт о 15:45, приліт о 19:05) і в ті ж дні в зворотному напрямку (виліт об 11:15, приліт о 14:45).

Також 2 червня збільшують присутність в аеропорту Львів Austrian Airlines. У розкладі авіакомпанії буде 11 щотижневих рейсів до столиці Австрії.

Окрім 7 денних перельотів, які перевізник вже здійснює за цим маршрутом у період літньої навігації, з'являться й 4 нічних – по понеділках, середах, четвергах та п'ятницях із Відня (виліт о 23:15 за місцевим часом, прибуття о 1:30) і по вівторках, четвергах, п'ятницях і суботах зі Львова (виліт о 5:20, приліт о 5:50 за місцевим часом).

МАУ запустить чартери на китайський курортАвіакомпанія Міжнародні авіалінії України оголосила про запуск чартерних рейсів на китайський острів Хайнань, вильоти яких заплановані на 29 грудня 2017 року.

Нагадаємо, 14 грудня Володимир Омелян заявив, що національний авіаперевізник SkyUp розпочне роботу в березні 2018 року.

Відзначимо, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», міністр інфраструктури загалом дав 53 обіцянки, з яких 8 виконав, а 10 – провалив. Рівень його відповідальності – 15%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: