Культурний відпочинок в Європі: визначено три міста з найнижчими цінами

Читать на русском
Видання The Telegraph оприлюднило рейтинг найдешевших міст для культурного відпочинку в Європі цієї осені.

Оприлюднено рейтинг найдешевших міст для культурного відпочинку в Європі цієї осені. Лідером списку виявилася столиця Чехії Прага, де ціни є найнижчими на різного роду культурне дозвілля.

Рейтинг був складений виданням The Telegraph, передає «Слово і Діло».

Український туризм: ТОП-10 країн, до яких найчастіше їздять відпочивати українціУ 2013 році кількість громадян України, які виїхали за кордон з метою поїздки «туризм» перевалила відмітку у 350 тисяч осіб. А от 2014 рік ознаменувався суттєвим зменшенням відвідувань закордону українцями.

Видання повідомляє, що під час складання рейтингу фахівці враховували вартість відвідування музеїв, арт-галерей, танцювальних вистав, опери, класичних концертів і огляду визначних пам'яток. В цілому було проаналізовано ціни в шістнадцяти культурних містах Європи.

Повідомляється, що в Празі цей «культурний набір» обійдеться в 120 доларів США (93,97 фунтів стерлінгів). На другому місці йде Варшава, де на нього потрібно буде витратити близько 140 доларів США (111,58 фунтів). Замикає трійку лідерів Будапешт з показником в 161 долар (125,38 футів стерлінгів).

Далі в списку йдуть Москва, Стокгольм, Берлін, Брюссель, Рим, Амстердам, Копенгаген, Відень, Лондон, Париж, Мадрид і Барселона.

Раніше були названі країни для туризму з найдешевшою нерухомістю.

Нагадаємо, що Україна втратила позиції в рейтингу туризму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: