У Львівській області комунальника викрили на махінаціях

Читать на русском
У Львівській області комунальник попався на махінаціях з бюджетом. Виконуючому обов’язки керівника комунального підприємства інкримінують зловживання службовим становищем.

Керівник комунального підприємства на Львівщині затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 млн грн бюджетних коштів.

Про це повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

Як в Україні боролися з корупцією в 2017 роціНайменше корупційних вироків серед суддів, прокурорів та працівників СБУ. Найчастіше ловили працівників МВС та держслужбовців.

Правоохоронці встановили, що підрядною організацією проводились загально-будівельні, монтажні та оздоблювальні роботи з модернізації котельні комунального підприємства однієї з міських рад Львівщини.

Водночас, проаналізувавши документацію щодо проведених робіт, поліцейські виявили низку невідповідностей. Так, на час підписання актів у котельні був відсутній водонагрівний котел, який внесли до офіційних паперів.

Незважаючи на явні порушення, керівник комунального підприємства затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

На підставі зібраних матеріалів про вчинення посадовою особою правопорушення йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Виконуючому обов’язки керівника комунального підприємства інкримінують зловживання службовим становищем.

У САП розповіли, що справу про «хабар» на мільйони доларів передадуть до суду.

Раніше стало відоме прізвище затриманого НАБУ в «газовій справі Дубневичів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: