У САП розповіли, коли суд обере запобіжний захід голові Держаудитслужби

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі анонсували суд з обрання запобіжного заходу керівнику Держаудитслужби на завтра.
Лідія Гавриловафото: Facebook

Підозрюваній детективами НАБУ в незаконному збагаченні голові Державної аудиторської служби Лідії Гавриловій суд обере запобіжний захід завтра, 25 січня.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

«25 січня о 10:30 в Солом'янському суді слідчий суддя розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу голові Держаудитслужби», – зазначили в прокуратурі.

До того ж, за словами співрозмовника, НАБУ та САП подали клопотання про відсторонення Гаврилової від посади голови Держаудитслужби, однак суд ще не призначив судове засідання.

Нагадаємо, детективи НАБУ повідомили про підозру очільниці Держаудитслужби. За версією слідства, Гаврилова придбала майно майже на 10 мільйонів гривень, не маючи на це коштів. Крім того, вона не вказала куплені її колишнім чоловіком автомобіль Toyota Land Cruiser 200 2016 року випуску й два паркомісця. У Бюро вважають, що Гаврилова фіктивно розлучилася з чоловіком і продовжує з ним жити й подорожувати.

Однак, за словами самої голови Держаудитслужби, факти, оприлюднені НАБУ, є суто суб'єктивною думкою детективів, а всі внесені до її декларації дані повністю правдиві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: