Ожеледь на дорогах: автомобілістів попередили про затори

Читать на русском
Рух транспорту на автошляхах України забезпечено, але місцями виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею.

Рух транспорту на автошляхах України забезпечено, але місцями виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

З'ясувалось, які нововведення до ПДР уже діютьУ Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що наразі набуло чинності обмеження швидкості руху.

«У Запорізькій області для розчистки доріг та недопущення утворення заторів обмежено рух всіх видів транспорту на ділянці автодороги Н-30 Василівка – Бердянськ (протяжністю 23 км в районі населеного пункту Зеленівка). Організовано рух транспорту об’їзними автодорогами», – інформує ДСНС.

Загалом для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 557 одиниць техніки й 1 176 осіб. 24 січня рятувальники відбуксирували 831 машин і допомогли 1545 громадянам.

Станом на ранок четверга «небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається, місцями невеликий сніг у Запорізькій та Донецькій областях».

Нагадаємо, залишаються знеструмленими 34 населені пункти у 2 областях.

Тим часом синоптики дали прогноз погоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: