Синоптики розповіли про погоду на найближчі дні

Читать на русском
У четвер і п'ятницю температура повітря в Україні трохи підвищиться. На заході, за прогнозами синоптиків, вона досягне позначки вище нуля.

У четвер і п'ятницю температура повітря в Україні трохи підвищиться. На заході, за прогнозами синоптиків, вона досягне позначки вище нуля.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вихідні-2018: Кабмін затвердив перенесення робочих днівУ четвер, 11 січня, Кабінет міністрів України на своєму засіданні затвердив перенесення робочих днів у 2018 році.

У четвер, 25 січня, погоду в країні визначатиме гребінь антициклону з центром над півднем України: велика частина території країни залишиться в холодній повітряній масі, лише до західних областей переміститься порція більш теплого повітря, в зв'язку з чим температура там підвищиться вдень до відлиги.

Цього дня в більшості областей України без опадів, лише вночі у Волинській, Рівненській, Львівській і Закарпатській областях невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно південний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 11-16° морозу, вдень 2-7° морозу, в Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Сумській, східних областях і в Карпатах вночі 15-20°, удень 6-11° морозу; в західних областях вночі 5-12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-13° морозу, вдень 3-5° морозу.

У п'ятницю, 26 січня, в Україні без опадів, ожеледиця. Вітер південний (на півдні та сході – південно-західний), 3-8 м/с. Температура вночі 11-16° морозу, в східних і місцями в центральних областях 17-20° морозу, вдень 2-7° морозу, на сході до 10° морозу; в західних областях вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві без опадів. Вітер південний, 3-8 м/с. Температура вночі 10-12° морозу, вдень 2-4° морозу.

Нагадаємо, через негоду понад 100 населених пунктів залишаються без світла.

Раніше погоду в Україні визначав циклон із Балкан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: