За чисті дороги відповідають мери та губернатори: Гройсман розповів, кого готовий звільнити

Читать на русском
Володимир Гройсман заявив, що голови обласних та районних адміністрацій України ризикують своїми посадами, якщо не будуть належно контролювати прибирання снігу.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що голови обласних та районних адміністрацій України ризикують своїми посадами, якщо не будуть належно контролювати прибирання снігу.

Про це йдеться на його сторінці у Twitter, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні заслухаємо голову ДСНС. ДСНС готова допомогти. Будемо мониторити ситуацію. НЕ забуваємо про людей, про транспорт, тротуари. Ми вже звільнили одного голову РДА за неприбирання снігу. Якщо голови ОДА та РДА будуть спати, я рекомендуватиму президенту їх звільнити», — йдеться у повідомленні.

Перед цим Гройсман закликав місцеву владу мобілізувати ресурси для прибирання снігу та наголосив, що в бюджеті є фінанси для того, щоб робити це якісно.

Нагадаємо, раніше українців попередили про сильні снігопади. Як повідомлялося, патрульна поліція України рекомендує автомобілістам завчасно планувати маршрути поїздок, або, за можливістю, відмовитися від них на час ускладнення погодних умов.

Тим часом Київ зупинився в заторах. В «Укрзалізниці» заявили, що снігопади на цей момент не вплинули на рух поїздів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: