Негода в Одесі: техніку вивели чистити дороги

Читать на русском
Через снігопади на Одещині чергує оперативний штаб з питань негоди. Техніка чистить дороги з 4 години ранку. Для вантажівок закриті всі автомагістралі.

Через погіршення погодних умов на Одещині комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій створила оперативний штаб з питань негоди при ОДА. Він реагуватиме на зміну ситуації в режимі «онлайн».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА, пославшись на голову облдержадмінстрації Максима Степанова.

«У нас була можливість належно підготуватися до зими. Мені доповідають, що на дорогах Одеської області техніка працює з 4 год. ранку, її достатньо. Маємо зробити все, аби потім не доводилось «героїчно» долати наслідки стихії. Якщо буде зниження температури, в регіоні розгорнемо пункти обігріву. Їх теж підготували в достатній кількості», - зазначив голова ОДА.

Степанов уточнив, що на дорогах Одеської області зараз працюють 87 одиниць снігоприбиральної техніки: ситуація контрольована, масштабних заторів немає. В’їзд великовантажного транспорту до Одеси тимчасово заборонений. Рух вантажівок обмежено на трасах міжнародного значення.

За його дорученням, кожні три години голови РДА та ОТГ Одеської області мають доповідати про хід подолання наслідків негоди. У разі можливих екстрених ситуацій, усі питання будуть вирішуватися в оперативному режимі.

Нагадаємо, Одесу та Одеську область у вівторок, 16 січня, засипало снігом. Для вантажівок закриті всі автомагістралі, автодороги державного значення і загального користування області у всіх напрямках з Одеси.

Через сильний снігопад одеський аеропорт скасував низку авіарейсів.

Ускладнення погодних умов по всій країні Укргідрометцентр прогнозує на 18 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: