Що обіцяють міністри КМУ у 2018 році: реформи, дороги та високі зарплати

Читать на русском

«Слово і Діло» уважно стежить за обіцянками політиків та чиновників. Про те, які обіцянки виконали урядовці за цей рік, ми вже писали. А от про те, що запланували на 2018 рік – розкажемо зараз.

Чи не найприємніша обіцянка від прем’єра Володимира Гройсмана. Він заявив, що в 2018 році передбачено зростання мінімальної зарплати населення, а рівень середньої заробітної плати в країні необхідно довести до 10 тисяч гривень.

Інша обіцянка – варта уваги, бо її реалізація відкладається з року в рік. Мова йде про завершення будівництва нового корпусу дитячої лікарні «Охмадит».

Ще ряд міністерських обіцянок можна об’єднати одним словом - реформи. У міністра Уляни Супрун – це мед реформа, і, зокрема, введення електронних рецептів. У глави міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова – реформа МВС, а міністр Олександр Саєнко пообіцяв завершити реформування усіх міністерств.

Не обійшлося й без обіцянок щодо ремонту доріг, від віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона та нових авіаперевізників від міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Більш детально - на інфографіці.

Раніше ми писали, що обіцяє президент Петро Порошенко українцям на 2018 рік.

А також розповідали про найбезглуздіші обіцянки політиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: