НАБУ проводить обшуки у «куратора» держвугільного сектора

Читать на русском
Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшук київського офісу неофіційного куратора державного вугільного сектора Віталія Кропачова.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшук київського офісу неофіційного куратора державного вугільного сектора Віталія Кропачова, розташованого по вул. Б.Хмельницького, 26.

Про це ЕП повідомило джерело на ринку, пише «Слово і Діло».

Спецконфіскація Януковича: Ощадбанк надав НАБУ частину документівОщадбанк надав на вимогу НАБУ частину документів у рамках розслідування кримінального провадження щодо спецконфіскації 1,5 мільярда доларів екс-президента Віктора Януковича.

Воно не змогло надати подробиць того, що відбувається, повідомивши, що у Кропачова активність НАБУ пов'язують з його напруженими відносинами з ДТЕК.

Вони загострилися в кінці минулого року, після того, як структури Віталія Кропачова зайняли монопольну позицію в сфері поставок вугілля на державне "Центренерго", витіснивши з цієї сфери групу Ріната Ахметова.

Про результати перерозподілу сфер впливу в цій сфері і нових поглинаннях Віталія Кропачова на енергоринку читайте найближчим часом на ЕП.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що підозрюваний у пропозиції хабара детективу НАБУ депутат Одеської обласної ради Олег Бабенко хотів через агента Бюро Євгена Шевченка передати 500 тисяч доларів неправомірної вигоди за зняття арешту з 185 мільйонів гривень на рахунках підконтрольного йому ТОВ «Девелопмент Еліт» і закриття провадження щодо продажу будівлі збанкрутілого заводу «Краян» Одеській міській раді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: