Порошенко у Давосі зустрівся з Нетаньягу

Читать на русском
Петро Порошенко на Всесвітньому економічному форумі у Давосі провів зустріч з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

Президент України Петро Порошенко у рамках заходів на Всесвітньому економічному форумі у Давосі провів зустріч з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

Про це у Twitter повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, пише «Слово і Діло».

Порошенко-молодший відвідав ДавосНародний депутат Олексій Порошенко відвідав Українській дім на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Серед інших учасників була присутня Юлія Порошенко дружина Олексія.

Сторони обговорили питання двосторонньої співпраці. Крім того, Порошенко запросив Нетаньягу здійснити офіційний візит до України.

«Петро Порошенко висловив вдячність за підтримку резолюції Генеральної Асамблеї ООН щодо Криму в грудні 2017 року. Співрозмовники погодилися щодо необхідності подальшої активізації економічного співробітництва між Україною та Ізраїлем. У цьому зв’язку сторони підтвердили готовність завершити переговори щодо укладення Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем», - йдеться у повідомленні.

Крім того, співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі та необхідність розгортання миротворчої місії ООН на окупованих територіях.

Нагадаємо, Порошенко прибув до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі, який проходить у Давосі 23-26 січня 2018 року.

Президент виступить із промовою під час сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?», візьме участь у Неформальному засіданні світових економічних лідерів «Створення спільного майбутнього у розколотому світі» та виступить під час інвестиційної панелі Української асоціації венчурного і приватного капіталу в Ukrainian House Davos.

Також Порошенко проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній та світовими інвесторами.

Раніше мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з інвесторами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: