Порошенко зустрінеться з Трампом у Давосі

Читать на русском
Президенти України і США проведуть переговори під час Всесвітнього економічного форуму в швейцарському Давосі, який відбудеться 23-26 січня.

Президент України Петро Порошенко зустрінеться зі своїм американським колегою Дональдом Трампом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Про це сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін в ефірі телеканалу Інтер, повідомляє «Слово і Діло».

Мінськ застопорився. Трамп запропонував змінити місце для переговорів щодо ДонбасуПрезидент США Дональд Трамп запропонував перенести з Мінська в інше місце переговори щодо Донбасу.

«Звичайно, президент буде розмовляти з Трампом...», - сказав Клімкін, кажучи про майбутні зустрічі глави українського лідера в Давосі.

Міністр уточнив, в якому форматі будуть спілкуватися президенти.

«Про що можна говорити в форматі спільної зустрічі? Ну, звичайно, вони будуть розмовляти як два президенти. Який сенс обговорювати питання і дуже чутливі питання в форматі якомусь дуже загальному», - резюмував Клімкін.

Як повідомлялося, Порошенко вже двічі зустрічався з Трампом. Перша зустріч відбулася 20 червня 2017 року під час візиту президента України до Вашингтона. Тоді Трамп прийняв Порошенка в Білому домі.

Друга зустріч відбулася 21 вересня 2017 року під час Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Тоді Трамп і Порошенко годину спілкувалися в готелі Lotte New York Palace Hotel.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: