Кличко в Давосі шукає інвесторів

Читать на русском
Кличко в Давосі: мер Києва розповів про те, що вже вдалося зробити, і про перспективи, над втіленням яких працює місто.

Київ відкритий для підприємців та інвесторів.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив мер Києва Віталій Кличко на Всесвітньому економічному форумі в швейцарському Давосі, пише РБК.

Форум у Давосі: чи є шанси залучити інвестиції та домовитися з МВФУ швейцарському Давосі стартує 48-й Всесвітній економічний форум, в якому візьме участь президент України. На полях форуму запланована зустріч з Крістін Лагард. Що означає участь у форумі для Києва та які шанси домовитися з керівництвом МВФ, розбирались експерти.

Дискусія відбулася в «Ukraine House Davos» - першому українському павільйоні за всю історію Всесвітнього форуму в Давосі.

«Сьогодні активно розвивається IT-галузь в Україні, нам потрібні технології, сучасна техніка та обладнання, нові ідеї. І ми запрошуємо інвесторів до співпраці і гарантуємо всебічну підтримку тим, хто приєднається до розвитку нашого міста, до впровадження інновацій, створення нових робочих місць», - зазначив Віталій Кличко.

За словами мера, в Києві йде створення smart-інфраструктури міста:

«Окремо хочу сказати про дуже важливому проекті« Безпечне місто », який ми ініціювали і втілюємо для безпеки киян, контролю та управління трафіком в місті. Уже 6 тисяч камер працює в Києві в рамках загальної системи відеоспостереження».

Він також розповів, що iHub розвиває сьогодні три основних напрямки: Центр інновацій, Smart city school і Акселератор міських проектів.

Нагадаємо, на форумі в Давосі 23-26 січня запланована зустріч Порошенка з Трампом.

При цьому Порошенко увійшов до топ-10 найбагатших спікерів Давосу.

Як відомо, Світовий економічний форум стартує в Давосі 23 січня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: