У Давосі стартує Всесвітній економічний форум

Читать на русском
Щорічні збори форуму відбуваються на тлі зростання світової економіки і надій, що корінні зміни податкової системи США сприятимуть підвищенню прибутку підприємств.

Більше 60 глав держав і урядів, включаючи президента США Дональда Трампа, а також сотні керівників підприємств, науковців, представників громадянського суспільства і знаменитостей збируться в швейцарському Давосі на щорічні збори Світового економічного форуму.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Давоський форум, або Як буття визначає свідомістьСвіту вже давно набридло вирішувати українські проблеми, тож не дивно, що на бізнес-форумі в Давосі лідери України не спроможні пропонувати цікаві для цивілізованого світу теми порядку денного, вважає політичний експерт Валентин Гладких.

Протягом чотирьох днів, починаючи з 23 січня, вони будуть обговорювати глобальні проблеми під гаслом «Створення спільного майбутнього в розділеному світі».

Щорічні збори форуму відбуваються на тлі зростання світової економіки і надій, що корінні зміни податкової системи США сприятимуть підвищенню прибутку підприємств.

Проблемою для учасників зборів можуть стати рясні снігопади в Альпах, які ускладнили транспортне сполучення в Швейцарії. Голова Всесвітнього економічного форуму Клаус Шваб заявив агентству Reuters, що «природа грає дуже важливу роль, і в нашому обговоренні екологічні питання також будуть в авангарді того, що ми робимо тут».

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко зайняв дев'яте місце серед найбагатших спікерів на Давоському форумі.

Також відзначимо, що президент України в Давосі має намір зустрітися з Трампом

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: