Який кордон охоронятиме Нацгвардія

Читать на русском
Військовослужбовці Нацгвардії прибули допомогти охороняти прикордонникам державний кордон у Чернівецькій області.

Кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії України прибули допомогти охороняти прикордонникам державний кордон у Чернівецькій області.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, пише «Слово і Діло».

У яких терактах за останні три роки постраждали українціУ результаті теракту в Кабулі загинули 7 українців. Слово і Діло згадує, під час яких іще атак постраждали або загинули наші співвітчизники.

«Для посилення охорони державного кордону та протидії незаконним діям правопорушників у підрозділи Чернівецького прикордонного загону прибуло кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії. З сьогоднішнього дня на гірських ділянках українсько-румунського кордону разом з прикордонниками службу нестимуть військовослужбовці Нацгвардії», - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що нацгвардійці вперше будуть охороняти державний кордон у Чернівецькій області.

Як повідомлялося, Державна прикордонна служба збільшила кількість військовослужбовців на напрямках лінії кордону з країнами Європейського союзу та на східній ділянці.

Нагадаємо також, що 22 січня президент Білорусі Олександр Лукашенко ухвалив рішення на охорону державного кордону Білорусі органами прикордонної служби в 2018 році, в якому відмічається, що на кордоні з Україною охорону буде посилено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: