У США закрили Статую Свободи

Читать на русском
Тури і екскурсії стануть знову доступні туристам, як тільки американські федеральні відомства, закриті 20 січня, відновлять роботу.

Одну з найбільших пам'яток США - статую Свободи і Елліс Айленд - закрили для відвідування туристів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Statuecruises.com.

Тури і екскурсії стануть знову доступні туристам, як тільки американські федеральні відомства, закриті 20 січня, відновлять роботу. Тих, хто вже купив квитки, просять звернутися до керівництва сайту, щоб оформити повернення.

У свою чергу представник поромної компанії Рафаель Абреу повідомив, що в робочі дні кількість пасажирів порому до острова Елліс досягає трьох тисяч, виручка від продажу квитків становить близько 55 тисяч доларів. У дні закриття компанія може втратити половину доходу.

У зв'язку з зупинкою роботи американського уряду на території пам'яток США, таких як Єлловстонський національний парк і Індепенденс-хол - місця підписання Декларації незалежності США в штаті Пенсільванія, не працюють служби, що фінансуються з державного бюджету. Закрито, наприклад, центри прийому туристів і туалети. Приватні готелі продовжують роботу.

Нагадаємо, що федеральні відомства США припинили роботу через відсутність фінансування. Конгрес США не зміг прийняти федеральний бюджет країни до опівночі - терміну закінчення нинішнього закону про фінансування уряду.

Ще до закінчення процедурного голосування по законопроекту про тимчасове фінансування уряду було очевидно, що прихильникам проекту не вдасться набрати 60 голосів, необхідних для обмеження часу дебатів і постановки документа на остаточне голосування.

Раніше повідомлялося, що в США пройшли «Марші жінок».

Нагадаємо, Дональд Трамп підбив підсумки своєї річниці на посаді президента США і утросіл вечірку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: