У США відбулися «Марші жінок»

Читать на русском
Сотні тисяч людей взяли участь в марші в Вашингтоні, Нью-Йорку, Чикаго, Лос-Анджелесі та інших американських містах.

У США по всій країні відбулися багатотисячні демонстрації проти політики Дональда Трампа - «Марш жінок 2018» (Women's March 2018), приурочені до першої річниці його президентства.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на The New York Times.

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

Сотні тисяч людей взяли участь в марші в Вашингтоні, Нью-Йорку, Чикаго, Лос-Анджелесі та інших американських містах. Більшість демонстранток були одягнені в рожеві в'язані шапочки (pussy hats), якими вони намагаються нагадати про грубі висловлювання Трампа, які він дозволяв собі на адресу жінок.

Учасниці акцій також тримали плакати з гаслами на кшталт «Місце жінки - в Білому домі», «Бийся, як дівчинка», «Вибери клоуна - чекай цирк» та ін.

Сам Трамп незворушним чином відреагував на «Марш жінок» в своєму Twitter, написавши, що в США в суботу 20 січня спостерігається хороша погода, яка є «ідеальним днем ​​для всіх жінок для проведення маршу».

«Виходьте зараз туди, щоб святкувати історичні події та безпрецедентний економічний успіх, і створення добробуту, які відбувалися протягом останніх 12 місяців. Найнижчий рівень безробіття серед жінок за останні 18 років!»- написав Трамп.

Раніше повідомлялося, що президент США підвів підсумки першого року президентства і влаштував вечірку.

Нагадаємо також, Трамп назвав найнебезпечнішу країну в світі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: