Трамп підбив підсумки першого року президентства і влаштував вечірку

Читать на русском
До успіхів свого президентства Трамп приписав рекорди на фондових ринках, посилення армії, контролю за злочинністю і кордонами, а також успіх у боротьбі з терористами ІД.

Президент США Дональд Трамп коротко підсумував успіхи за перший рік свого президентства.

Про це він написав у Twitter, пише «Слово і Діло».

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

«Безпрецедентний успіх для нашої країни - в безлічі сфер - із моменту виборів», - написав Трамп.

Зокрема, до успіхів свого президентства Трамп приписав рекорди на фондових ринках, посилення армії та контролю за злочинністю і кордонами, а також успіх у боротьбі з терористами ІД.

Також стало відомо, що Трамп в ці вихідні 20-21 січня відзначає першу річницю своєї інавгурації. Вечірка з цього проходить в його приватній резиденції Мар-а-Лаго в штаті Флорида, повідомляє Bloomberg.

Квитки-запрошення на вечірку коштували від $100 тис., включаючи святкову вечерю і фотографію з Трампом. Тим, хто хотів також долучитись до публічної дискусії за участю президента США, довелося доплатити ще 250 тис. дол.

За інформацією видання, виручені кошти підуть на наступну президентську кампанію Трампа та фінансування проектів комітету Республіканської партії.

Раніше Трамп назвав найнебезпечнішу країну в світі.

Нагадаємо також, що президент США готовий прийняти мігрантів з усіх країн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: