У Дніпрі оголошено штормове попередження

Читать на русском
Протягом 21-23 січня в Дніпропетровській області очікується істотне ускладнення погодних умов.

Протягом 21-23 січня в Дніпропетровській області очікується істотне ускладнення погодних умов.

Про це повідомила журналістам увечері в суботу 20 січня керівник прес-служби ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Дарина Гречищева, передає «Слово і Діло».

Як мери міст готувалися до зимиАналітики «Слова і Діла» вирішили розібратися, як готувалися до зими мери українських міст. Результати їхньої роботи можна побачити на інфографіці.

Рятувальники попереджають про сильні опади у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу та ожеледі на дротах і деревах.

«На дорогах ожеледиця, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини, снігові замети», - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Влада області та Дніпра звернулися до городян з проханням утриматися від поїздок і не залишати машини уздовж доріг, біля узбіч, щоб техніка могла спокійно і нормально чистити дороги.

«Будь ласка, пропускайте техніку, котра розчищає траси - повірте, краще їхати за нею, ніж перед нею... Постарайтеся не штурмувати гірки і траси, поки їх не розчистять, а просто постійте годину-півтори і почекайте їхнього розчищення», - написав у зверненні в соцмережах радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Раніше в ГСЧС повідомили, скільки населених пунктів залишаються знеструмленими.

Нагадаємо також, що через негоду на трасі Харків-Київ сталася величезна кількість ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: