Негода в Україні: в «Укрзалізниці» відзвітували щодо руху поїздів

Читать на русском
Сильні снігопади, що обрушилися 16 січня на територію України, не вплинули на рух залізничного транспорту.

Рясний снігопад, який розпочався 16 січня на території України, не вплинув на рух поїздів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ПАТ «Укрзалізниця».

Одесу замело: транспорт зупинився, містян рятують зі снігового полонуОдесу сьогодні, 16 січня, замело снігом, через що, в місті була паралізована робота громадського транспорту, а вантажівкам і фурам заборонили в'їзд до міста.

«Укрзалізниця» повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів. Затримок поїздів через негоду за минулу добу не було», - зазначено в повідомленні.

Так, вдень 16 січня та вночі 17-го залізничники прибирали від снігу вокзали, станції та колії. У заходах щодо боротьби зі снігом було залучено тільки на Одеській залізниці 1048 залізничників. Загалом уночі залізничну інфраструктуру очищували від снігу понад 2 тис. залізничників. По всій території України від льоду і снігу було очищено 288 залізничних переїзди, 17 пасажирських платформ. Також очищали від снігу залізничні колії та стрілочні переводи.

«Опади у вигляді снігу за минулу добу були майже по всій території України. В найближчі дні синоптики прогнозують суттєве ускладнення погодних умов і сильні снігопади й хуртовини. «Укрзалізниця» закликає пасажирів у плануванні поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути. Також закликаємо пасажирів бути уважними і слухати оголошення на вокзалах», - зазначає «Укрзалізниця».

Нагадаємо, 17-18 січня синоптики прогнозують суттєве ускладнення погодних умов і сильні снігопади та хуртовини.

Рівень заторів у Києві станом на ранок середи досяг семи балів на тлі ускладнення погодних умов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: