Негода в Одесі: рух пасажирського автотранспорту заборонили

Читать на русском
В Одеській області в зв'язку з погіршенням погодних умов заборонили рух пасажирського автотранспорту.

В Одеській області через складні метеоумови заборонили рух пасажирського автотранспорту дорогами загального користування. Залізничний вокзал та аеропорт працюють у штатному режимі.

Як інформує «Слово і Діло», про це в четвер, 18 січня, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Одеської обласної державної адміністрації.

Фурам заборонили проїзд уже в шести областях: список дорігЗаборона на дорогах державного значення для великовагового транспорту через інтесивні снігопади була запроваджена в шести областях України.

За даними відомства, 18 січня з 10:30 в Одеській області заборонили рух пасажирського автотранспорту дорогами загального користування. Для розчищення доріг залучені 64 одиниці техніки, а також 121 особа. В Одесі працюють 20 одиниць техніки, а також 150 осіб.

«Підрозділи ДСНС залучалися п'ять разів, із них тричі – на допомогу населенню для звільнення чотирьох легкових автомобілів, двічі – на прибирання восьми дерев, що впали. За останньою інформацією, були врятовані п'ятеро осіб», – повідомили в прес-службі.

У департаменті транспортно-комунікаційної інфраструктури ОДА уточнили, що відправлення пасажирського автотранспорту, який мав слідувати за внутрішньообласними, міжобласними та міжнародними маршрутами, тимчасово закрите. Залізничний вокзал та аеропорт поки працюють у штатному режимі.

«Також тимчасово запроваджена заборона на виїзд транспорту з міста Подольськ Одеської області. Зараз для розчищення доріг туди залучена комунальна та фермерська техніка», – повідомили в департаменті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасова заборона на рух великовантажних і великогабаритних транспортних засобів у зв'язку з погіршенням погодних умов зберігається на території семи областей України – Київської, Вінницької, Чернігівської, Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської та Одеської.

Як відомо, снігопади захопили Одесу в полон ще 16 січня, паралізувавши рух громадського транспорту.

Також повідомлялося, шо снігові замети на вулицях Києва чистили тисячі людей та сотні машин.

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: