Як мери міст готувалися до зими

Читать на русском

На дворі початок зими, й усі ми з нетерпінням чекаємо новорічних та різдвяних свят. Сніг, санчата, ковзанки, подарунки, домашнє тепло, посмішки близьких та друзів – що може бути краще? Однак, напевно, не можуть розділити повною мірою радість простих людей очільники міських адміністрацій, яким зазадалегідь слід вирішити багато питань, подбати про тепло в будинках та про відсутність заторів на дорогах через снігові замети. Аналітики «Слова і Діла» вирішили розібратися, як готувалися до зими мери українських міст.

Найбільше обіцянок із цього питання дав столичний міський голова Віталій Кличко. Однак, на жаль, із 4 він 2 провалив – не встиг завершити вчасно ремонт колектору біля ТЦ Gulliver, а також відремонтувати тепломережу на проспекті Соборності. Ще дві його обіцянки перебувають у процесі виконання.

Друге місце посів мер Львова Андрій Садовий, який дав 2 обіцянки щодо реконструкції ТЕЦ-1 та ТЕЦ-2, однак вони досі перебувають у процесі виконання.

Відзначимо, наразі втілити свої слова в життя вдалося лише меру Вінниці Сергію Моргунову – він спромігся закупити додаткову снігоприбиральну техніку.

Датальніше про підготову інших міст до холодної пори року – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: