Снігопади в Україні: на трасі Харків-Київ величезна кількість ДТП

Читать на русском
Траса Харків-Київ погано очищена від снігу й становить небезпеку для водіїв та автомобілів. Через кожні 10-20 км відбуваються аварії.

Рух автодорогою Харків-Київ на ділянці від Полтави до Борисполя в зв'язку з негодою становить небезпеку для водіїв і автомобілів.

Траса Харків-Київ погано очищена від снігу й становить небезпеку для водіїв та автомобілів. Через кожні 10-20 км відбуваються аварії.

Як повідомляє кореспондент «Слова і Діла», на трасі через кожні 10-20 км відбуваються аварії.

Як мери міст готувалися до зимиАналітики «Слова і Діла» вирішили розібратися, як готувалися до зими мери українських міст. Результати їхньої роботи можна побачити на інфографіці.

Причина всіх ДТП – нечищені дороги. Траса в Полтавській області лише на перший погляд здається чистою. Але насправд під рідиною зі снігу ховається лід. Через це автомобілі розкручує на дорозі – вони врізаються у відбійник і стикаються один з одним.

На в'їзді до Київської області стоїть намет працівників ДСНС.

«Вони пропонують чай та обігрів, але це не вирішує проблему того, що на двосмуговій автотрасі в напрямку столиці очищена лише одна смуга, а машини буквально котяться на кризі», – повідомляє журналіст.

Як уже інформувало «Слово і Діло», 18 січня в Україні очікуються сніг та хуртовини. Зокрема, через снігопади в Києві та низці областей України обмежили рух великогабаритного транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: