Саакашвілі повідомив дату своєї депортації

Читать на русском
Лідер політсили Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі заявив, що може бути депортований з України вже в понеділок, 22 січня.

Лідер політсили Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі заявив, що може бути депортований з України вже в понеділок, 22 січня.

Як передає «Слово і Діла» з посиланням на Інтерфакс-Україна, Київський апеляційний адміністративний суд призначив на 22 січня розгляд апеляції Управління Державної міграційної служби в Київській області на рішення Окружного адмінсуду Києва від 3 січня, який відмовив у визнанні незаконним рішення ДМС про відмову у визнанні Саакашвілі біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

СБУ дві години вмовляла Саакашвілі пройти експертизуВ СБУ відбувся черговий допит екс-президента Грузії, лідера партії Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі.

«Вони прискорюють «суд з моєї депортації» з України. У мене було 30 днів на оскарження цього рішення. Не почекавши ці 30 днів, сама ДМС, яка виграла суд, подала на своє вигране рішення скаргу і оскаржить те, що вони виграли. Це зроблено для того, щоб суд відбувся в понеділок, і у вівторок у мене вже не було жодного легального документа для знаходження в Україні», - заявив Саакашвілі в ефірі телеканалу News One.

Нагадаємо, що 3 січня Окружний адміністративний суд Києва відмовив Міхеілу Саакашвілі у визнанні незаконним рішення ДМС, яким йому відмовлено у визнанні біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Міхеіл Саакашвілі заявив, що у нього є пропозиції про громадянство від декількох європейських країн, в тому числі від Нідерландів. Однак він не збирається тікати з України, де у нього відібрали українське громадянство і почали досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: