Потужний ураган у Європі призвів до жертв

Читать на русском
Шестеро людей загинули в Німеччині, ще двоє - в Нідерландах і по одному - в Бельгії і в Італії.

Шестеро людей загинули в Німеччині, ще двоє - в Нідерландах і по одному - в Бельгії і в Італії. Ще кілька десятків людей отримали травми.

Не менш десяти людей загинули внаслідок урагану Фридерике, який лютує у європейських країнах, пише «Слово і Діло» з посиланням на РІА Новини.

Найчастіше причиною нещасних випадків ставали повалені дерева і різні предмети з будинків.

Також ураган призвів до масштабних транспортних проблем в ФРН, Бельгії, Нідерландах, Великобританії та Італії.   У Нідерландах у другій половині четверга був повністю припинений рух повітряного і залізничного транспорту. У Німеччині з 16:00 за місцевим часом по всій країні зупинені поїзди далекого прямування. У низці федеральних земель скасовано також регіональні залізничні пасажирські перевезення. Ураган призвів до проблем в роботі низки німецьких аеропортів.

У північній частині Великобританії і Північної Ірландії через снігопади паралізовано дороги, внаслідок чого десятки автомобілістів виявилися заблокованими на заметених снігом дорогах. Також через сильні пориви вітру та падіння дерев в країні були пошкоджені лінії електропередач.

Нагадаємо, внаслідок сильних снігопадів в Україні знеструмлені населені пункти.

В Одесі заборонили рух пасажирського автотранспорту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: