Населені пункти Одеської області залишилися без світла

Читать на русском
У прес-службі Одеської ОДА заявили, що без світла залишилися 136 населених пунктів. Над відновленням подачі електропостачання працюють ремонтні бригади.

Місто Ізмаїл в Одеській області 18 січня виявилося повністю знеструмленим у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, пише «Слово і Діло».

Фурам заборонили проїзд уже в шести областях: список дорігЗаборона на дорогах державного значення для великовагового транспорту через інтесивні снігопади була запроваджена в шести областях України.

У місті призупинена робота всіх котелень та насосних, а єдина лінія електропередач, яка веде до міста, не функціонує.

«Місто знеструмлене на єдиній лінії 110 кіловольт, яка йде з Арцизу через Молдову. В зв'язку з цим відключене електропостачання котелень та насосних. Роботи з виявлення причин ведуться», – написав він.

Аналогічна ситуація спостерігається в населених пунктах Кілійського району. Як заявив голова місцевої районної ради Павло Бойченко, світло й вода є лише в селищі Вилкове. Інші населені пункти або частково, або повністю знеструмлені.

«Великі проблеми в енергетиці району. Багато поривів опор ліній електропередач. Багато аварійних відключень. Фактично всі населені пункти району, за винятком міста Вилкове, частково або повністю знеструмлені. Вживаються заходи з відновлення подачі електрики в першу чергу на селище СРЗ в місті Кілія та соціально важливі об'єкти», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Видання «Бессарабія.Інформ» пише, що в деяких районах Ізмаїлу станом на другу половину дня четверга, 18 січня, поступово починає повертатися тепло й відновлюється електропостачання, про що повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах. В інших знеструмлених населених пунктах також ведуться роботи з нормалізації подачі води й тепла.

У прес-службі Одеської ОДА заявили, що без світла залишилися 136 населених пунктів. Над відновленням подачі електропостачання працюють ремонтні бригади.

Нагадаємо, в Одесі заборонили рух пасажирського автотранспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: