Доба в АТО: є поранені бійці ЗСУ

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики Л/ДНР тричі порушили режим тиші.

Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» тричі порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 16 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 16 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України.

«На донецькому напрямку противник, за темної пори доби, застосував 120-мм міномети і випустив три міни цього калібру по оборонцях населеного пункту Водяне на Приазов’ї. На луганському напрямку, з гранатометів і великокаліберних кулеметів, були обстріляні опорні пункти сил АТО поблизу Луганського, а з міномету калібру 82-мм ворог вів вогонь по захисниках Троїцького», — йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Загалом, минулої доби, сепаратисти здійснили три обстріли позицій Збройних Сил України. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

У результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців зазнали бойових травмувань. Вони були оперативно доправлені до військового госпіталю. Стан їхнього здоров’я — задовільний.

Нагадаємо, спільний центр по контролю і координації прийняв до розгляду звернення Vodafone про доступ до ушкодженого кабелю, через який зник зв'язок на непідконтрольною території Донбасу.

Тим часом в Раді парламентарії продовжать розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: