У зоні АТО активізувалися безпілотники бойовиків

Читать на русском
До опорних пунктів української армії на Донбасі прилітають відразу по три-чотири безпілотники бойовиків.

Поблизу лінії розмежування з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей активізувалися безпілотники противника.

Як повідомляє кореспондент «Слова і Діла», що перебуває в зоні АТО, коптерів терористів стало так багато, що на окремих ділянках фронту їх називають «мухами».   «Дзижчать, як мухи! Мабуть, якась поставка була, тому що раніше хоч один літав безпілотник, а тепер їх по три-чотири штуки за раз літає! Простий коптер зі змінною батареєю коштує близько 53 тисяч гривень. Але в них є моделі дорожчі, ніж у нас. Ось і порахуйте, скільки грошей вкладається в один політ над нашими опорниками», – розповів нам офіцер однієї з механізованих бригад.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», бійці АТО побоюються, що в зв'язку з настанням негоди противник активніше використовуватиме безпілотники.

За останній тиждень на передовій наші ППО збили кілька російських безпілотників «Орлан». За даними прес-центру штабу АТО, 15 січня ворог стріляв у районі Зайцевого та Широкиного. Ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: