У Раді створили три депутатські об'єднання

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій 16 січня заявив про створення трьох депутатських об'єднань.

У Верховній Раді створили три депутатські об'єднання – «Правозахисна коаліція», «Питна вода», «Коаліція на підтримку плану економічного розвитку та інвестицій плану Маршалла для України».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на засідання парламенту 16 січня.

Боротьба з кнопкодавством і бійками: як нардепи обіцяють поліпшити роботу РадиПорушення регламенту Ради фіксуються майже на кожному засіданні – кнопкодавство, прогули, а іноді й бійки. Слово і Діло аналізує обіцянки щодо реформування роботи парламенту.

«Згідно зі статтею 60 закону України про регламент ВР, повідомляю про створення у ВР міжфракційного депутатського об'єднання «Правозахисна коаліція», співкерівники – нардепи Олена Сотник та Ігор Луценко. Оголошую про створення міжфракційного об'єднання «Питна вода», керівник – нардеп Андрій Река. Повідомляю про створення у ВР міжфракційного депутатського об'єднання «Коаліція на підтримку плану економічного розвитку та інвестицій плану Маршалла для України», керівник – нардеп Ганна Гопко», – сказав Андрій Парубій.

Нагадаємо також, що президент Петро Порошенко скасував термін «інвалід».

Відзначимо також, що в Києві на площі Конституції мітингувальники підпалили шини поблизу другого під'їзду Верховної Ради, між правоохоронцями та мітингувальниками сталися зіткнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: