Хабар детективу НАБУ: місяць тому Бюро отримало доступ до рахунку фірми

Читать на русском
Слідчі Антикорупційного бюро понад місяць тому отримали доступ до банківського рахунку ТОВ Девелопмент Еліт.
Національне антикорупційне бюро

За місяць до випадку з пропозицією хабара детективу Національного антикорупційного бюро слідство отримало доступ до банківського рахунку ТОВ «Девелопмент Еліт», а через день після цього адвокати знову намагалися зняти арешт з рахунку.

Такі судові рішення оприлюднені в реєстрі минулого тижня, пише «Слово і Діло».

У своєму клопотанні детектив НАБУ просив доступ до банківського рахунку ТОВ «Девелопмент Еліт» у місцевому банку Одеської області, а точніше, до інформації за рахунком: справи з юридичного оформлення розрахункового рахунку; документів щодо руху коштів на рахунку; платіжних доручень на списання грошових коштів із рахунку та інших документів. Суд 5 грудня задовольнив клопотання детектива.

Днем пізніше, 6 грудня, адвокат зацікавленої особи вчергове подав клопотання про зняття арешту з рахунку ТОВ «Девелопмент Еліт», на якому перебувають 185 мільйонів гривень, отриманих від продажу Одеській міській раді двох адміністративних будівель колишнього заводу «Краян». Однак суд відмовив.

Нагадаємо, НАБУ спільно з Генеральною прокуратурою викрили на пропозиції хабара депутата Одеської обласної ради. За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про Олега Бабенка. Його пошуки тривають.

Водночас сам депутат підозру спростував і пообіцяв навідатися до НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: