Повернуся до Києва і прийду до НАБУ: Бабенко прокоментував звинувачення

Читать на русском
Депутат Одеської облради Олег Бабенко заявив, що повідомлення про те, що він пропонував хабар в розмірі 500 тис. доларів представникам НАБУ є «вигадкою і провокацією».

Депутат Одеської облради Олег Бабенко заявив, що повідомлення про те, що він пропонував хабар в розмірі 500 тис. доларів представникам НАБУ є «вигадкою і провокацією».

Свою заяву Бабенко розмістив на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Три роки парламенту: складено список найменш публічних депутатів РадиЗа три роки роботи ВР VIII скликання серед депутатів виокремилася група людей, які нічого не обіцяють і майже не з’являються в публічній площині.

«(Інформація про причетність до хабара) ніщо інше, як мильна бульбашка, яка не має під собою реальних підстав», - заявив депутат, відкинувши всі звинувачення і зажадав від НАБУ «або оприлюднити будь-які докази проти мене, або вибачитися».

«Також не відповідає дійсності інформація про те, що мені повідомили про підозру. Про все, що відбувається я дізнався зі ЗМІ. «Підозру» мені ніхто не вручав», - додав Бабенко.

За словами депутата, найближчим часом він «повернеться до Києва і сам прийде в НАБУ».

«Якщо у них будуть до мене запитання я відповім на кожне з них», - додав він і заявив, що готовий відстояти свою правоту «в чесних і прозорих судових процесах».

Раніше повідомлялося про пошуки правоохоронцями депутата Одеської обласної ради, якому оголошено підозру за пропозицію хабара детективу НАБУ в розмірі $ 500 тисяч. За даними ГПУ, депутат переховується від органів досудового розслідування, які встановлюють його місцезнаходження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: