ГПУ та НАБУ розшукують депутата Одеської облради

Читать на русском
ГПУ та НАБУ розшукують підозрюваних у спробі дати хабар детективу НАБУ в Одеській області. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

Департамент із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України спільно з Національним антикорупційним бюро України розшукує підозрюваних у спробі дати хабара детективу НАБУ на Одещині.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі ГПУ.

«Наразі вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення місцеперебування підозрюваних, проводяться обшуки за місцем реєстрації та можливого місцеперебування підозрюваних з метою вручення їм клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, оскільки останні ухиляються від слідства. У разі невстановлення місцеперебування підозрюваних та неявки до слідчого Генеральної прокуратури України останні будуть оголошені в державний та міжнародний розшук», – повідомили правоохоронці.

Ідеться про підозру одному з депутатів Одеської обласної ради та його спільнику.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Генеральної прокуратури України затримали депутата Одеської облради за пропозицію хабара працівнику Бюро в 500 тисяч доларів за зняття арешту з рахунку ТОВ «Девелопмент Еліт».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

Раніше Ощадбанк надав на вимогу НАБУ частину документів у рамках розслідування кримінального провадження щодо спецконфіскації 1,5 мільярда доларів екс-президента Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: