Керівник Черкаської області не встиг у 2017 році відкрити «Кабінети здоров'я жінок»

Читать на русском
Кабінети здоров'я жінок мали минулого року з'явитися в районних лікарнях Черкаської області. Однак голова ОДА провалив свою обіцянку.
Юрій Ткаченко

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко не виконав обіцянку в 2017 році створити в районних лікарнях «Кабінети здоров'я жінок» із необхідним обладнанням.

Таку обіцянку він дав 22 лютого минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Ткаченко заявив, що оздоровить 85 тисяч дітей в областіСказано 10 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Якісні зміни в медичних установах – незмінний пріоритет нашої роботи. Йдеться як про комфортні умови, так і про оновлення самої системи надання послуг. Минулого року завдяки Держфонду регіонального розвитку ми закупили для районних лікарень сучасні флюорографи. Цього року плануємо створити там «Кабінети здоров'я жінок» із необхідним обладнанням», – запевняв голова ОДА.

У грудні «Слово і Діло» надіслало до управління охорони здоров'я обладміністрації запит. У відомстві повідомили, що станом на 22 грудня центри «Здоров'я жінки» ще не відкриті. Наразі завершуються ремонтні роботи, медичне обладнання та комп'ютерна техніка придбані в частковому обсязі, але свою обіцянку Ткаченко не виконав.

Відзначимо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Юрій Ткаченко дав 97 обіцянок, з яких 60 виконав, а 11 – провалив.

Нагадаємо, аналітики «Слова і Діла» розібрались, які обіцянки в 2017 році не виконали голови обласних державних адміністрацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: