Смерть біля київської лікарні: відкрито кримінальне провадження

Читать на русском
Поліція розслідує смерть чоловіка, чиє тіло було знайдено біля паркувального майданчика, поруч з лікарнею на вулиці Братиславській.

Поліція розслідує смерть чоловіка, чиє тіло було знайдено біля паркувального майданчика, поруч з лікарнею на вулиці Братиславській.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, пише «Слово і Діло».

Медична галузь: які обіцянки виконали мажоритарники Полтавської області«Слово і Діло» зібрало обіцянки з розвитку медицини, що дали депутати-мажоритарники Полтавської області.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Медики, які прибули на місце події, оглянули тіло загиблого. За підсумками огляду, було відзначено, що чоловікові було 40-45 років. При ньому не було ніяких документів. Видимих ​​ознак насильницької смерті також не було знайдено.

Нагадаємо, вперше інформація про те, що трапилося з'явилася ввечері 13 січня в соцмережах. Користувачі стверджували, що бездомний звернувся в лікарню за медичною допомогою, але там нібито відмовили, оскільки у нього не було грошей.

Незабаром голова наглядової ради лікарні Анатолій Велімовский у себе на Facebook спростував ці звинувачення, підкресливши, що чоловік за допомогою до медиків не звертався.

Нагадаємо, українські лікарні отримали обладнання з Японії.

Раніше також повідомлялося, що під Одесою від ускладнень кору померла дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: