У столиці замінували лікарню

Читать на русском
Інцидент зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєння кримінальних злочинів територіального управління поліції.

Невідомий 9 грудня повідомив про замінування лікарні в Святошинському районі Києва.

Про це поінформувала прес-служба Нацполіціі Києва, пише «Слово і Діло».

Телефонні терористи: про що свідчить хвиля анонімних повідомлень про «замінування»СБУ з'ясувала, звідки надходили дзвінки про мінування будівель у Києві. З чим пов'язана хвиля телефонних мінувань об'єктів в Україні та Росії, розбирались експерти.

Так, близько 15:00 в поліцію надійшло повідомлення про замінування лікарні на вулиці Котельникова. На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, фахівці вибухово-технічної служби, рятувальники. Вони ретельно перевірили медустанову і прилеглу до неї територію.

У результаті перевірки небезпечних предметів не виявили. Людей не евакуйовували.

«Інформація про мінування лікарні в Святошинському районі Києва не підтвердилася. На місці події працювали всі профільні служби. Небезпечних предметів не виявили», - йдеться в повідомленні.

Інцидент зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєння кримінальних злочинів територіального управління поліції. На даний час правоохоронці встановлюють особу аноніма, який повідомив про замінування.

Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 7 грудня в Києві замінували суд. Раніше в столиці замінували інформагентство УНН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: