Прикордонники в 2017 році не пропустили до країни півтори тисячі іноземців

Читать на русском
У 2017 році в'їзд в Україну заборонили 1 500 іноземців, в тому числі сотням артистів і діячів культури.

У 2017 році в'їзд в Україну заборонили 1 500 іноземців, в тому числі сотням артистів і діячів культури.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, пише «Слово і Діло».

Деокупація Донбасу-2018: чого очікувати від РФ та до чого готуватись УкраїніМіністр із питань тимчасово окупованих територій переконаний, що Росія піде з Донбасу наступного року. Про перспективи деокупації розповіли експерти.

«Протягом 2017 роки складено майже 2,3 тисячі адмінпротоколів за ст. 204-2 КУпАП за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Крім того, прийнято близько 1500 рішень про заборону в'їзду в Україну іноземних громадян за такі порушення, в тому числі понад ста артистам і діячам культури», - йдеться в повідомленні.

З початку 2018 року виявлено 30 осіб, які незаконно відвідували Крим. Одна з порушниць була зупинена в п'ятницю, 12 січня, в аеропорту «Київ». Жінка прилетіла в Україну з Мінська. Однак, як стало відомо прикордонникам, вона відвідувала півострів з порушенням українського законодавства. Пасажирку відправили назад, їй заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Також 810 осіб перебувають під підозрою з цієї ж причини.

Відзначено, що в'їзд на територію тимчасово окупованого Криму через закриті України пункти пропуску передбачає кримінальну та адміністративну відповідальність за ст.332-1 КК або ст. 204-1 і ст. 204-2 КУпАП.

Нагадаємо, СБУ викрила антиукраїнського інтернет-агітатора.

Раніше повідомлялося, що Україна посилила охорону кордону на трьох напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: